beijer elektroniğe teşekkür
beijer elektroniğe teşekkür
Fatek plcler hakkında destek verdikleri için beijer elektroniğe teşekkür ederim. Yayınlamış oldukları dökümanlardan faydalanıyorum. Allah razı olsun. Bir eksikliği gidermişler.Bu arada kendimden bahsedeyim. Trabzon Akçaabat Çok Programlı Anadolu Lisesinde elektronik öğretmeniyim. Okul imkanlarımız çok kötü ve mevcut imkanlar iyi değerlendirilmediği için plc derslerini gereği gibi işleyemiyorduk. Kendi imkanlarımla 1 adet fatek fbs14ma plc satın aldım. Bunu deney seti haline getirip plc derslerimde kullanmaya başladım. Kolaydan zora doğru çeşitli uygulamaları zaman içerisinde öğrencilerime yaptırıyorum. Başkalarının da faydalanacağını ümit ederek yaptığımız uygulamaları burada da paylaşacağım. İçinden çıkamadığım konularda da bejer elektroniğin yardımcı olacağına inanıyorum. Herkeze iyi forumlar dilerim.
Re: beijer elektroniğe teşekkür
Merhabalar,
Öncelikle sizin gibi Fatek kullanıcılarını aramızda görmekten çok memnunuz. Tabiki de herhangi bir sorununuz olduğunda forum yolu ile veya firmamızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Teknik personelimiz seve seve sorularınızı yanıtlayacaktır. İyi çalışmalar...
Öncelikle sizin gibi Fatek kullanıcılarını aramızda görmekten çok memnunuz. Tabiki de herhangi bir sorununuz olduğunda forum yolu ile veya firmamızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Teknik personelimiz seve seve sorularınızı yanıtlayacaktır. İyi çalışmalar...