Merhaba 12. Sınif ögrencisiyim sizlerden yardım almak icin foruma üye oldum.Benim bir odevim var şöyle anlatayım. 3 adet motorun çalısması şu şekildedir.
—Start butonuna basıldığında 1. motor hemen çalışacak.1. motor çalıştıktan 7 saniye sonra 2. motor çalışacak.1.ve 2. motor beraber 4 saniye çalıştıkdan sonra 1. motor duracak.3 motor çalısmaya başlıyacaktır.2. motor ve 3. motor stop butonuna basılincaya kadar çalısmaya devam edecektir.Stop butonuna basıldıktan 6 saniye sonra 1. motor ve 2. motor yeniden çalısmaya başlayacak her iki motor beraber 6 saniye çalıstıkdan sonra calısma duracaktır.
ödev
Re: ödev
Merhabalar,
Aşağıdaki linklerde timer örneği ve videolu anlatım mevcuttur. Yaptığınız iş bir ödev olduğu için bu sorumluluğun bilincinde olduğumuzdan dolayı siz bir şeyler yapmaya çalışın ki takıldığınız noktada yardımcı olalım.
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Aşağıdaki linklerde timer örneği ve videolu anlatım mevcuttur. Yaptığınız iş bir ödev olduğu için bu sorumluluğun bilincinde olduğumuzdan dolayı siz bir şeyler yapmaya çalışın ki takıldığınız noktada yardımcı olalım.
Re: ödev
Öncelikle ekts similasyon programında kumanda devresini oluşturup simüle ediniz. Kumanda devresini plcye aktarmada sıkıntı yaşarsanız teknik3ün dediği gibi yardımcı olabiliriz. iyi forumlar.