İyi günler,
bir uygulama için Fatekte for döngüsü kullanmak istiyorum ve dökümanlara göre FOR ve NEXT komutları bu işlem için yeterli fakat kullanımda bazı sıkıntılar var ya da ben beceremedim tam olarak ve yardımcı olursanız çok sevinirim.
Uygulamada FOR'un içine sallıyorum 10 değerini verdim ve döngünün 10 sefer dönmesini istedim, NEXT sonlandırıcıyıda ekledim ve arasına increment fonksiyonu kullanıp döngüyü kontrol edip edemediğimi kontrol ettim. Doğrusu benim beklentim FOR'un içindeki komutlar işlenmeden bir dönmeyi bitirmemesi ama gördüğüm kadarıyla sonsuz bir döngüye giriyor ve öyle beklediğim gibi FOR'un içi sırasıyla işlenmiyor.
Elinizde FOR kullanımıyla ilgili bir program örneği verebilirseniz çok sevinirim.
FATEKte FOR Kullanımı
Re: FATEKte FOR Kullanımı
Merhabalar,
Aşağıdaki linkten gelişmiş fonksiyon komutlarına ait dökümanı indirdikten sonra bölüm (7-8 Akış Kontrol) deki dökümanda 70 ve 71 nolu komuta ait örneği bulabilirsiniz.
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Aşağıdaki linkten gelişmiş fonksiyon komutlarına ait dökümanı indirdikten sonra bölüm (7-8 Akış Kontrol) deki dökümanda 70 ve 71 nolu komuta ait örneği bulabilirsiniz.
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]