selam arkadaşlar E200 Operatör panelde düzenleme yapmam gerekiyor, E designer 7.50 yazılımı kurdum ve bağlantı kablosunu hazırladım ama bir türlü programı çekemedim.
transfer -project menüsünden açılan sayfada receive seçeneğine tıklıyorum haberleşiyor ama transmision hatası veriyor. acaba başka işlemlerdemi var?
yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler.
E200 Panelden proram çekme
Re: E200 Panelden proram çekme
Merhabalar,
E200 panel ile haberleşiyorum demişsiniz bunu nasıl test ettiniz acaba?
Eğer bunu test etmediyseniz veya emin değilseniz aşağıdaki bilgileri lütfen kontrol ediniz. İyi çalışmalar...
1. Kablonuzu aşağıdaki gibimi lütfen kontrol ediniz. 2. Recive dediğinizde Status kısmında "Loging in" diyor mu? Eğer "Unable to connect to terminal" diyorsanız panelle haberleşmeniz yok demektir.
3. Eğer programı atmaya başlayıp sonrasında hata veriyorsa haberleşme hızınız çok yüksek olabilir onu lütfen 9600 seviyelerine çekin.
4. Antivirüs programınız veya güvenlik duvarınız açık ise lütfen geçici olarak kapatın...
E200 panel ile haberleşiyorum demişsiniz bunu nasıl test ettiniz acaba?
Eğer bunu test etmediyseniz veya emin değilseniz aşağıdaki bilgileri lütfen kontrol ediniz. İyi çalışmalar...
1. Kablonuzu aşağıdaki gibimi lütfen kontrol ediniz. 2. Recive dediğinizde Status kısmında "Loging in" diyor mu? Eğer "Unable to connect to terminal" diyorsanız panelle haberleşmeniz yok demektir.
3. Eğer programı atmaya başlayıp sonrasında hata veriyorsa haberleşme hızınız çok yüksek olabilir onu lütfen 9600 seviyelerine çekin.
4. Antivirüs programınız veya güvenlik duvarınız açık ise lütfen geçici olarak kapatın...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: E200 Panelden proram çekme
Benim panel eski model e200 baglantısınıda 2-2,3-3,5-5 olarak yaptım internetten arastırdım cab5 isimli bir kablo bağlantısı bu.Exter serisinden daha eski. Ama bu bağlantıyıda deneyim. Diger önerilerinizi uygulayacağım. Tesekkürler