Merhabalar
IXT10E yi ethernetten Vipa ile haberşetiriyorum, fakat sık sık kopmalar yaşıyorum ve Bilgisayarla bağlandığım ağ çok ağırlaşmış oluyor.
Sizce Ethernette sorun nedir. MPI olarak direk haberleşebilirmiyim.
Mesafe yaklaşık 5-10 metre arası.
S7-300 İle Haberleşeme Kopmaları
Re: S7-300 İle Haberleşeme Kopmaları
Merhabalar,
Direk MPI Direct ile haberleşebilirsiniz. Ethernette olan kopmalarınızın sebebi eski bir driver olabilir son sürümle de deneyiniz isterseniz. İyi çalışmalar...
Direk MPI Direct ile haberleşebilirsiniz. Ethernette olan kopmalarınızın sebebi eski bir driver olabilir son sürümle de deneyiniz isterseniz. İyi çalışmalar...
-
ServoTeknik
MPI için bağlantı şeması ve varsa özel ayar yapmam gereken kısımları paylaşabilirmisiniz?
Merhabalar,
iX Serisi Panellerde haberleşme ayarlarını nasıl yapmanız gerektiği aşağıdaki sayfada anlatılmıştır.
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Açıklamadaki en son sayfadan "Yardım" Butonuna basarsanız Kontrollör ile ilgili tüm özel ayarlara ve kablo şemalarına ulaşabilirsiniz.
MPI Haberleşmesi ile ilgilide en kısa sürede döküman yayınlanacaktır. İyi çalışmalar...
iX Serisi Panellerde haberleşme ayarlarını nasıl yapmanız gerektiği aşağıdaki sayfada anlatılmıştır.
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Açıklamadaki en son sayfadan "Yardım" Butonuna basarsanız Kontrollör ile ilgili tüm özel ayarlara ve kablo şemalarına ulaşabilirsiniz.
MPI Haberleşmesi ile ilgilide en kısa sürede döküman yayınlanacaktır. İyi çalışmalar...