Selamlar;
Popup olarak açtığım secreen2 ye TreeView nesnesi ekledim, script ile belirlediğim bir klasör içerisindeki txt dosyalarını seçip satır satır okuyorum. amacım screen2 den okuduğum txt dosyasının içeriğini screen1 deki listbox a bir defada eklemek. txt dosyasının içeriği 10 satır da olabiliyor, 100 satır da olabiliyor. bu işlemi aynı screen deyken yapabiliyorum. fakat script ile screen2 den screen1 e bir türlü erişemedim. bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim.
Popup screen(script ile diğer screenlere erişim?)
Re: Popup screen(script ile diğer screenlere erişim?)
Merhabalar,
2 farklı sayfa 2 farklı namespace'e sahiptir bu yüzden fakrlı yerlerdeki objelere malesef erişemezsiniz. Yapmanız gereken bir taşıma etiketi kullanmaktır. Örnek program ektedir. İyi çalışmalar...
Txt Dosyası Okuma ve Pop-Up'a Listbox'a Yazdırma
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
2 farklı sayfa 2 farklı namespace'e sahiptir bu yüzden fakrlı yerlerdeki objelere malesef erişemezsiniz. Yapmanız gereken bir taşıma etiketi kullanmaktır. Örnek program ektedir. İyi çalışmalar...
Txt Dosyası Okuma ve Pop-Up'a Listbox'a Yazdırma
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Selamlar;
Cevap için çok teşekkür ederim. Bilgisayarımda kurulu olan İX Developer gönderdiğiniz örneği açmadı. Daha eski bir versiyon olduğu için açılamıyor gibi bir mesaj verdi. Ben de klasör içerisindeki "cs" uzantılı dosyaları notepad te açarak ne yaptığınızı anladım ve programıma dahil ettim. sorunsuz çalışıyor. Tekrar çok teşekkür ederim.
Cevap için çok teşekkür ederim. Bilgisayarımda kurulu olan İX Developer gönderdiğiniz örneği açmadı. Daha eski bir versiyon olduğu için açılamıyor gibi bir mesaj verdi. Ben de klasör içerisindeki "cs" uzantılı dosyaları notepad te açarak ne yaptığınızı anladım ve programıma dahil ettim. sorunsuz çalışıyor. Tekrar çok teşekkür ederim.
Merhabalar,
Kusura bakmayın göndermiş olduğumuz yeni iX 2.20 Beta versiyonudur. İşiniz görüldüyse zaten kısa süre içerisinde forumdan indirebilirsiniz. İyi çalışmalar...
Kusura bakmayın göndermiş olduğumuz yeni iX 2.20 Beta versiyonudur. İşiniz görüldüyse zaten kısa süre içerisinde forumdan indirebilirsiniz. İyi çalışmalar...