Merhabalar
Alarm geçmişini nasıl panelde gösterebilirim. Audit Trail de panel iç değişken tagını ayarladığım da Audit Trail penceresine istediğim notu yazıyor ama plc nin tagında yapmadı. farklı yapmam gereken bir ayar varmı?
ALARM GEÇMİŞİ
Re: ALARM GEÇMİŞİ
Merhabalar,
Alarm ile ilgili tüm bilgilere aşağıdaki videodan ve örnek uygulamadan bakabilirsiniz. Audit trail ile Alarm server çok farklı şeylerdir. iyi çalışmalar...
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Alarm ile ilgili tüm bilgilere aşağıdaki videodan ve örnek uygulamadan bakabilirsiniz. Audit trail ile Alarm server çok farklı şeylerdir. iyi çalışmalar...
-
abdulkadircns
Biliyorum farklı olduklarını sadece plc nin adresindeki değişikliğe göre pencerede tagı denetlemek istiyorum. Panelin tagını kullanınca oluyor plc nin olmadı.
-
abdulkadircns
Videoya baktım alarmları kayıt altına tutmuyor daha önceki alarmları nasıl saklayabiliriz
Merhabalar,
Resimdeki eğer History sekmesi işaretli ise alarm geçmişinizi Alarm Viewer objenizde görebilirsiniz. İyi çalışmalar...
Resimdeki eğer History sekmesi işaretli ise alarm geçmişinizi Alarm Viewer objenizde görebilirsiniz. İyi çalışmalar...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
-
abdulkadircns
History kutusu tıklı. pencereyi temizledi dünkü alarmları görmek istediğinde nerden bakabilir
Merhabalar,
Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar...
Aşağıdaki örneği inceleyebilirsiniz. İyi çalışmalar...