ix panelden print almak
-
mkmkerimisa
ix panelden print almak
ix panelinden print screen butonuna bastığımda printerden çıktı almak istiyorum.Butonu action menüden print screen ve prinere gönderi seçtim ,printer bağlantısını belirtim ,eksik nedir?
Re: ix panelden print almak
Merhabalar ,
System Menüsünde output device'a girerek yazıcınız TCP-Serial-USB haberleşme ayarlarını yapınız.
Denetim masası aygıtlar ve yazıcılar kısmında yazıcınızın tcp ile haberleşiyorsanız IP adresini Seriport'dan haberleşiyorsanız haberleşme parametrelerini kontrol ediniz.İyi Çalışmalar..
System Menüsünde output device'a girerek yazıcınız TCP-Serial-USB haberleşme ayarlarını yapınız.
Denetim masası aygıtlar ve yazıcılar kısmında yazıcınızın tcp ile haberleşiyorsanız IP adresini Seriport'dan haberleşiyorsanız haberleşme parametrelerini kontrol ediniz.İyi Çalışmalar..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
-
mkmkerimisa
Teşekkürler ben bunları kontrol etmiştim.Tagslardan default değilde başka bir seçenek mi var?
Merhabalar,
Aşağıdaki resimde tags'lerin data tiplerini görebilirsiniz.İyi Çaışmalar..
Aşağıdaki resimde tags'lerin data tiplerini görebilirsiniz.İyi Çaışmalar..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.