Selamlar,
Ben İX developer 2.20 versiyonu kullanıyorum. Data logger altında DataLogger_01 adında bir veri tabanı oluşturup bu veri tabanına 5 dakikalık periyodlar halinde 17 adet tag'ı log ettiriyorum. 1 Günlük kaydı görebilmek için DatabaseViewer kullandım ve kaydın başarılı olduğunu gördüm. Bu arada Alarm Distributor ile aktif olan alarmları mail olarak alıyorum.
Buraya kadar bir sıkıntım yok,
Sıkıntım şu ki;
Haftanın belli bir gününde ve belli bir saat aralığında Data logger altında DataLogger_01 veri tabanının CSV formatlı olarak belirttiğim mail adres(ler)ine bu zaman dilimde e-posta olarak yollaması ve e-postanın gönderilmesi başarılı ise veri tabanın silinip, kaydın tekrar başlatılmasını sağlayabilir miyiz?
Bu işlem için bir kaç başlık gördüm (farklı türleri için). Ancak tam olarak anlayamadım. Yardımcı olmanız mümkün müdür?
Data Logger kayıtlarını CSV formatında mail göndermek
Re: Data Logger kayıtlarını CSV formatında mail göndermek
Merhabalar,
Mail gönderme işlemleriniz başarılı ise mail ile ek dosya gönderme işlemiyle export ettiğiniz dosyayı mailden alabilirsiniz.E posta ilgili adrese ulaşıp ulaşmadığını anlama konusunda biraz çalışmamız gerekiyor.
Uygulamanız ile ilgili örnek program ve dökümana aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz.
İyi Çalışmalar..
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Mail gönderme işlemleriniz başarılı ise mail ile ek dosya gönderme işlemiyle export ettiğiniz dosyayı mailden alabilirsiniz.E posta ilgili adrese ulaşıp ulaşmadığını anlama konusunda biraz çalışmamız gerekiyor.
Uygulamanız ile ilgili örnek program ve dökümana aşağıdaki linkden ulaşabilirsiniz.
İyi Çalışmalar..
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]