Merhaba,
Bit durum göstergesini İxDeveloper içinde bulamıyorum. Benim yapmak istediğim input ve outpuların gelip gelmediğini kontrol etmek. Mesela bunun için küçük bir lamba durumu göstersin istiyorum. Ayrıca Component Library'ı kapattığım için tekrar açamıyorum. Açık olduğu zamanda default butonlar veya diğer nesneleri göremiyorum
Ekran Yazılımı Hk.
Re: Ekran Yazılımı Hk.
Poly Line çizdim ve silinmiyor aynı zamanda. Konu hakkında cevap verir misiniz ?
Merhabalar,
Compononent Library en ustten Insert menusunden acabilirsiniz. Bit durumu icin, ekrana bir elipse koyun ve Dynamics-Fill icinden adrese bağlı 0-1 durumuna bağli renk verebilirsiniz. Poly Line çizdim dediniz neyi silemediğinizi daha açik yazabilir misiniz ?
Compononent Library en ustten Insert menusunden acabilirsiniz. Bit durumu icin, ekrana bir elipse koyun ve Dynamics-Fill icinden adrese bağlı 0-1 durumuna bağli renk verebilirsiniz. Poly Line çizdim dediniz neyi silemediğinizi daha açik yazabilir misiniz ?
Mesela poly line ile üçgen çiziyorum boş bir sayfaya... Çizdiğim poly line'ın etrafını seçmeye çalışıyorum veya üzerine tıklıyorum seçim yapmama izin vermiyor. Düzeltmek veya silmek istiyorum fakat olmuyor. Bir de otomatik hizalamayı nasıl kaldırabilirim ? Şekilleri birbirine yanaştırmak istiyorum fakat rastgele bir şekilde hizalama yapıyor.
Merhabalar,
Çizdiğiniz Poly-Line'ı sağ tıklayıp Edit Points ile büyütüp küçültebilirsiniz. Diğer sorunuz, ekranda sağ tıklayıp Grid kısmından Do Not Snap Objects seçmeniz yeterlidir.
İyi çalışmalar.
Çizdiğiniz Poly-Line'ı sağ tıklayıp Edit Points ile büyütüp küçültebilirsiniz. Diğer sorunuz, ekranda sağ tıklayıp Grid kısmından Do Not Snap Objects seçmeniz yeterlidir.
İyi çalışmalar.