merhabalar kolay gelsin
benım rapor alma ıle ılgılı bır problemım var sımdı rapor alma ıle ılgılı vıdeo ve dokumanlara baktım ve bunun sonucunda kendım ıstedıgım zaman bır buton vasıtası ıle rapor ları excell ortamında bır usb belleke kaydedebılıyorum ancak problem ben ıstedıgım zamn değilde benım ayarladıgım saatlerde kendısı otomatık rapor alıp mail gonderme ıhtımalı olabılır mı ve normalde her bır rapor anında bır excele kaydedıyor ancak ıkıncı bır raporu bır daha baska bır excele kaydedıyor bız her seferınde farklı bır excel olacagına mesala bır gunde alınan raporları tek bır excell ortamıda yapabılme ıhtımalımız var mı
ix panel ile belirli aralıklı rapor alma ve gonderme
Re: ix panel ile belirli aralıklı rapor alma ve gonderme
kendi istediğim saatler arasında report yapmayı buldum insert menusunun schudeler secenegı ıle ancak bır turlu mail atmayı basaramadım
Re: ix panel ile belirli aralıklı rapor alma ve gonderme
Merhabalar,
Maile dosya ekleyip atabilirsiniz. yapmanız gereken tek şey kime hangi dosyanın atılacağını sheduler içerisine script ile yazmanız. Örnek program ektedir. İyi çalışmalar...
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Maile dosya ekleyip atabilirsiniz. yapmanız gereken tek şey kime hangi dosyanın atılacağını sheduler içerisine script ile yazmanız. Örnek program ektedir. İyi çalışmalar...
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]