eski yazılımlarımı açamıyorum.
eski yazılımlarımı açamıyorum.
bilgisayarıma bulaşan virüs sonrası yeniden ix developer 2.16 versiyonunu kurdum.fakat eski dosyalarımı açmak istediğimde "project contains old target project. contains an old target model no longer supported project can not be opened" hatası alıyorum.çözümü hakkında yardım ederseniz sevinirim..
Re: eski yazılımlarımı açamıyorum.
Merhabalar ,
İX developer 2.16.1540 versiyonu ile birlikte E ve F serisi paneller için ek güncelleştirme programlarınıda kurmanız gerekmektedir.Projelerinizde seçilin olan panel E yada F serisi ise "project contains old target project. contains an old target model no longer supported project can not be opened" hatasını alırsınız . E ve F serisi paneller için TxE ve TxF ek güncelleştirme programlarını aşağıdaki linkten indirebilirisiniz...İyi Çalışmalar...
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
İX developer 2.16.1540 versiyonu ile birlikte E ve F serisi paneller için ek güncelleştirme programlarınıda kurmanız gerekmektedir.Projelerinizde seçilin olan panel E yada F serisi ise "project contains old target project. contains an old target model no longer supported project can not be opened" hatasını alırsınız . E ve F serisi paneller için TxE ve TxF ek güncelleştirme programlarını aşağıdaki linkten indirebilirisiniz...İyi Çalışmalar...
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]