ekran programı ürün anahtarı istiyor
-
aydınteknoloji2015
ekran programı ürün anahtarı istiyor
ekran programı ürün anahtarı istiyor yeni sürümü indirdiğim halde programa giriş yapamıyorum bir diğer program var onda da hiç bi işlev yok projeyi yukleyemiyorum programı tam olarak nasıl bulucam ürün anahtarı için bijerin resmi sitesine kayıt ol dedi e-postaya gönderilecek dedi hala gelmedi degerli vaktinizi harcıyorum ama bunu nasıl çözerim tşklr
Re: ekran programı ürün anahtarı istiyor
merhaba yeni kayıt oldum İX Developer 2.40 sp2 için ürün anahtarına ihtiyacım var. Yardımcı olabilir misiniz.
Merhabalar,
Konu ile ilgili firma bilgileriniz ile teknikdestek@beijerelektronik.com.tr 'ye mail atarsanız, yardımcı olunacaktır.
İyi çalışmalar dileriz.
Konu ile ilgili firma bilgileriniz ile teknikdestek@beijerelektronik.com.tr 'ye mail atarsanız, yardımcı olunacaktır.
İyi çalışmalar dileriz.
-
kdincsoy16
Merhaba
Setup failed!
Setup Failed.Error code: -2147019796
kurulum yaparken bu hatayı veriyor sebebi nedir
işletim sistemim Windows 10
Setup failed!
Setup Failed.Error code: -2147019796
kurulum yaparken bu hatayı veriyor sebebi nedir
işletim sistemim Windows 10
Merhabalar,
Kurulum yapamıyorsanız, bilgisayarınızda bulunan güncelleştirmeleri tamamlamanız gerekiyor. Windows Update içinden güncelleştirmeleri yapabilirsiniz. Ayrıca .net framework kütüphanelerinin de güncel olması gerekiyor. Bunları tamamladıktan sonra programı yönetici olarak çalıştırıp kurulum yapabilrisiniz.
İyi çalışmalar dileriz.
Kurulum yapamıyorsanız, bilgisayarınızda bulunan güncelleştirmeleri tamamlamanız gerekiyor. Windows Update içinden güncelleştirmeleri yapabilirsiniz. Ayrıca .net framework kütüphanelerinin de güncel olması gerekiyor. Bunları tamamladıktan sonra programı yönetici olarak çalıştırıp kurulum yapabilrisiniz.
İyi çalışmalar dileriz.
Hocam iyi günler üniversite öğrencisiyim panel programı olan ix developer 2.40 sp5 programı ürün anahtarı istiyor ne yapmam gerek yardımcı olur musunuz?
Aktivasyon Kodu için aşağıdaki linki takip edin
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]