Fatek plc de örneğin M100 biti set olduğunda id si 20 olan ekranı göstermek istiyorum.
20 numaralı ekran bir popup screen. Bu ekranın çarpı işaretinden kapatılmasını istemiyorum.
M100 set edildiğinde buzzer örneğindeki gibi sinyal vermesini istiyorum. butona basınca 5 sn
öten uygulamayı çalıştırdım sorun yok ancak m100 set olunca çalıştıramadım.
20 numaralı ekrana 1 den 6 ya sabit bir numerik keyboard oluşturdum kendim. buradan 4 haneli
şifre girmek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim? bir smile objem var oraya password fontu
ile yazdıracağım.
PLC regsiter ile ekran değiştirme ve diğer sorular
Re: PLC regsiter ile ekran değiştirme ve diğer sorular
Kendi soruma cevap vereyim. Tags altında system tags içerisinde Newscreenid var. Onu tags e ekledikten sonra R registerlerinden boş olan birisini (mesela R0) buna atıyorsunuz. Ardından bu R0 a Fatek plc de MOV(08) fonksiyonu ile istediğiniz ekranın id sini yazıyorsunuz. Tabi her bir ekrana önce eşsiz birer id veriyorsunuz.
diğer sorularım baki :)
diğer sorularım baki :)
Re: PLC regsiter ile ekran değiştirme ve diğer sorular
Merhabalar,
Aşırı yoğunluktan dolayı geç dönüş yaptığımız için özür dileriz.
Öncelikle evet tag sayfası system taglerinden new screen ID tagini plc deki adresin içerigine sayfa değişikliği yapabilirsiniz.Buzzer ve özel login için ilgili örnekleri aşağıdaki linkden ilgili örnekleri indirebilirsiniz.
İyi Çalışmalar..
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Aşırı yoğunluktan dolayı geç dönüş yaptığımız için özür dileriz.
Öncelikle evet tag sayfası system taglerinden new screen ID tagini plc deki adresin içerigine sayfa değişikliği yapabilirsiniz.Buzzer ve özel login için ilgili örnekleri aşağıdaki linkden ilgili örnekleri indirebilirsiniz.
İyi Çalışmalar..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.