Merhaba,
Usb ye xls uzantalı dosya çıkartıyorum .mail atma işlemini gerçekleştirebiliyorum fakat usb içinde ki birçok rapor olacağı için kullanıcı tarafından içinden seçip gönderebilmeyi nasıl yapabiliriz.aşağıda dosya ismi olarak gönderme yapıyoruz ama her seferinde dosya ismini öğrenip kullanıcının yazması zor olacak.Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.iyi calismalar
mail atma
Re: mail atma
Merhaba,
Programınızı inceleyebilmemiz adına teknikdestek@beijerelektronik.com.tr 'ye projenizin Backup'ını alarak mail atabilir misiniz?
İyi çalışmalar dileriz.
Programınızı inceleyebilmemiz adına teknikdestek@beijerelektronik.com.tr 'ye projenizin Backup'ını alarak mail atabilir misiniz?
İyi çalışmalar dileriz.
Rapor dosyasını seçebilmen için bir popup screen oluşturdum. bunu kendi projene uyarlayabilirsin .
kolay gelsin.
kolay gelsin.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
merhabalar,
öncelikle ilginiz için teşekkürler.
gönderdiğiniz popup ı programımın içerisine yerleştirdim herşey güzel yalnız xls listesi list box a gelmiyor.
dizin için değişik kombinasyonlar denedim ama sonuç alamadım
String dizin=@"\HardDisk\reports\"; @"\Hard Disk\reports\"; @"\reports\"; @"\Hard Disk\Reports\
ftp den bağlanınca resimde ki gibi içeriğinin dolu olduğu gözüküyor. dahili hafızadan veya usb içerisinden bu listeyi alabilmem lazım.
inceleyebilirseniz sevinirim iyi çalışmalar.
öncelikle ilginiz için teşekkürler.
gönderdiğiniz popup ı programımın içerisine yerleştirdim herşey güzel yalnız xls listesi list box a gelmiyor.
dizin için değişik kombinasyonlar denedim ama sonuç alamadım
String dizin=@"\HardDisk\reports\"; @"\Hard Disk\reports\"; @"\reports\"; @"\Hard Disk\Reports\
ftp den bağlanınca resimde ki gibi içeriğinin dolu olduğu gözüküyor. dahili hafızadan veya usb içerisinden bu listeyi alabilmem lazım.
inceleyebilirseniz sevinirim iyi çalışmalar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Merhabalar,
Fat 32 olarak biçimlendirilmiş USB panelinize takılıp enerji verdiğinizde aşağıdaki programda olduğu gibi
rapor dosyalarınızı görebilirsiniz..
İyi çalışmalar..
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Fat 32 olarak biçimlendirilmiş USB panelinize takılıp enerji verdiğinizde aşağıdaki programda olduğu gibi
rapor dosyalarınızı görebilirsiniz..
İyi çalışmalar..
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]