Bir kereliğine reset?
Bir kereliğine reset?
Merhaba scripte bir sayfa açılınca yani opened olunca bir tagin resetlenmesini istiyorum. Ama bu işlemi sayfalar arası geçişte de yapıyor doğal olarak. Yani başka bir sayfadan o sayfaya geçince de resetliyor. Ben sadece bir kere resetlemesini istiyorum yani ekranın enerji gidip gelince gibi.
Re: Bir kereliğine reset?
Merhabalar,
Öncelikle projenize yeni bir tag eklemeniz gerekmektedir.
Bu adresin İnitial Value kısmına 0 yazmanız gerekmektedir.
Sonrasında aşağıdaki gibi bir kod yazarak panel açıldıktan sonra sadece bir defa çalışacak bir kod yazabilirsiniz.
Sonrasında aşağıdaki gibi bir kod yazarak panel açıldıktan sonra sadece bir defa çalışacak bir kod yazabilirsiniz.
Kod: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
void Screen1_Opened(System.Object sender, System.EventArgs e)
{
if (Globals.Tags.ilkAcilis.Value == 0)
{
Globals.Tags.resetlenecekAdres.ResetTag();
Globals.Tags.ilkAcilis.Value = 1;
}
}Re: Bir kereliğine reset?
teşekkürler peki set için intial value=1 Globals.tags.ilkacilis.=0 mı olması gerekli?[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız] yazdı: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]31 Oca 2020, 14:56Merhabalar,
Kod: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
void Screen1_Opened(System.Object sender, System.EventArgs e) { if (Globals.Tags.ilkAcilis.Value == 0) { Globals.Tags.resetlenecekAdres.ResetTag(); Globals.Tags.ilkAcilis.Value = 1; } }
Re: Bir kereliğine reset?
Tamamdır hallettim teşekkür ederim :)