Merhabalar;
Daha önce başka marka plc lerle çalışma imkanım oldu.Ama smile okuma da tam bi sonuç elde edemedim.O yüzden fatek plc kullanmaya karar verdim.Acaba FBs-60MC serisinde smile giriş bağlantıları nasıl.Ve plc de ne gibi işlemler yapmalıyım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Herkese iyi çalışmalar...
FBs-60MC Fatek plc smile bağlantısı
Re: FBs-60MC Fatek plc smile bağlantısı
Merhabalar,
Fatek PLC'lerde ana modülde 60MC gibi smile giriş bulunmaz. Eğer elinizde bir smile modül var ise aşağıdaki anlatım ile smile okuma işlemini yapabilirsiniz. İyi çalışmalar...
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Fatek PLC'lerde ana modülde 60MC gibi smile giriş bulunmaz. Eğer elinizde bir smile modül var ise aşağıdaki anlatım ile smile okuma işlemini yapabilirsiniz. İyi çalışmalar...
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Teşekkür ederim.
Kare içinde gösterilen soketler ne işe yarıyor acaba.Hemen altında FBs-B2A1D-2 yazıyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Evet onlar üzerine takılan smile modüllerdir. 2 smile ınput 1 smile output demektir. Kullanmanız gereken Registerları da aşağıdaki resimden öğrenebilirsiniz...
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Cevap için teşekkür ederim.Plc üzerinde smile girişler hangi klemenslere yapılacak acaba? Plc nin üst kapağı olmadığı için bağlantı yapamıyorum.
Merhaba aşağıdaki resimde gösterildiği gibidir.
Teşekkür ederim.İyi Çalışmalar...