pws3261 tft ekrandan nasıl upload ederim.
pws3261 tft ekrandan nasıl upload ederim.
iyi günler pws 3261 tft ekranım var ve bunda değişiklik yapmam gerekiyor.ekranın ayarlar saysasına giriyorum ve upload a basıyorum ama programda bağlantı yok.kullandığım kablo sol üst birici olan.yardımcı olursanız sevinirim
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: pws3261 tft ekrandan nasıl upload ederim.
Merhabalar,
H ve PWS serisinden nasıl program çekileceği ve atılacağı ile ilgili aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. İyi çalışmalar...
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
H ve PWS serisinden nasıl program çekileceği ve atılacağı ile ilgili aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. İyi çalışmalar...
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
videonuzu izledim teşekkürler.çok yardımcı oldu bağlandım ve upload ediyorum ama oluşan dosya isimleri şöle.ADP.,AP1 VE AP2 Uzantılı 3 adet dosya oluştu.ve ekranda hiç bir görüntü çıkmadı.kullandığım program adp3.2 ve adp6.9 da benim panelim yok. adp3.2 de ise file menüsü altında [reconstruct source] diye secenek yok.yardımcı olursanız sevinirim.
umut elektrik otomasyon Erkan Avcı
ÇERKEZKÖY/TEKİRDAĞ
0534 594 61 57
umut elektrik otomasyon Erkan Avcı
ÇERKEZKÖY/TEKİRDAĞ
0534 594 61 57
Merhabalar,
Maalesef ADP 6 versiyonun altındaki projeler çevrilemez açılamaz. Sadece projenizi başka bir panele kopyalabilirsiz. İyi çalışmalar...
Maalesef ADP 6 versiyonun altındaki projeler çevrilemez açılamaz. Sadece projenizi başka bir panele kopyalabilirsiz. İyi çalışmalar...