Script

Operatör Panelleri Paylaşım Platformu
abdulkadircns

Script

Mesaj gönderen abdulkadircns » 23 Kas 2015, 11:23

Merhabalar
Script'i tagın değeri değiştiği zamana calıştırmak istiyorum. Tagın action kısmına always ,RUN SCRİPT işlemlerini yaptım ama sadece simulatorü açıp kapattığımda işlemi yapıyor. Değer değiştiğinde yapmıyor. RUN SCRİPT yerine toggle tag yaptığımda işlemi yapıyor. Script'i tagın değerinin değişmesiyle çalıştırmanın başka yöntemi varmı?

Teknik2
Beijer Türkiye
Beijer Türkiye

Re: Script

Mesaj gönderen Teknik2 » 23 Kas 2015, 19:04

Merhabalar,
Aşağıdaki resimdeki gibi Tag sekmesine girerseniz oradan sol attaki Script seçeneğine tıklarsanız. Oradan tüm taglerinizin value change kısmına yazabilirsiniz. İyi çalışmalar...
1.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

abdulkadircns

Mesaj gönderen abdulkadircns » 24 Kas 2015, 10:15

Teşekkürler

abdulkadircns

Mesaj gönderen abdulkadircns » 10 Ara 2015, 18:00

Merhabalar
SystemTagLatestLoadedRecipeName, Tagındaki ismi başka bir adrese nasıl aktarabilirim.
"Globals.Tags.RECETE_NAME.Value=Globals.Tags.SystemTagLatestLoadedRecipeName+" "; " scriptte şu şekilde yazdım butonun altına kabul etmedi system tagının yerine baska tag yazdığımda oluyor.

Teknik3
Beijer Türkiye
Beijer Türkiye

Mesaj gönderen Teknik3 » 14 Ara 2015, 12:12

Merhabalar ,
Tag sayfanızda RECETE_NAME taginizin data tipi string olarak seçilip script kodu aşağıdaki gibi yazılırsa SystemTagLatestLoadedRecipeName tag'indeki ismi başka bir adrese tasıyabilirsiniz.

İyi Çalışmalar..

Globals.Tags.RECETE_NAME.Value = Globals.Tags.SystemTagLatestLoadedRecipeName.Value +" ";
latest1.png
latest2.png
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.