panelin üzerinden bu ayarı değiştirebiliyorum ancak. ix developerda sadece sweedish(sweden) a kadar var. devamı yok.
her program yüklediğimde bu ayarı değiştirmek zorunda kalıyorum.
ix developer "bölge ve dil" ayarında Türkiye olmaması
ix developer "bölge ve dil" ayarında Türkiye olmaması
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: ix developer "bölge ve dil" ayarında Türkiye olmaması
Merhabalar,
Orada aslında sadece English (United States) ve English (United Kingdom) kulanmanız yeterlidir. İlla Türkiye'yi bulmanıza gerek yok. English (United States) seçerseniz 01:00 AM AA/GG/YYYY şeklinde gösterilir. English (United Kingdom) seçerseniz 13:00 GG/AA/YYYY şeklinde tarih gösterimi olacaktır. İyi çalışmalar...
Orada aslında sadece English (United States) ve English (United Kingdom) kulanmanız yeterlidir. İlla Türkiye'yi bulmanıza gerek yok. English (United States) seçerseniz 01:00 AM AA/GG/YYYY şeklinde gösterilir. English (United Kingdom) seçerseniz 13:00 GG/AA/YYYY şeklinde tarih gösterimi olacaktır. İyi çalışmalar...
bu ayarı tarih için kullanmıyorum, bilgisayarımdaki ondalık ayracı ile paneldeki farklı olunca işlemlerde yanlış hesaplamalar oluşuyor. Kullanma nedenim bu.
bolge ve dil ayarını kod ile değiştirme şansım varmı Örnek bir script gönderebilit misiniz?
Merhabalar,
Bu işlem için script kodu kullanmadan aşağıdaki resimde gösterildiği gibi bölge ve dil ayarını değiştirebilirsiniz..
İyi Çalışmalar..
Bu işlem için script kodu kullanmadan aşağıdaki resimde gösterildiği gibi bölge ve dil ayarını değiştirebilirsiniz..
İyi Çalışmalar..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Bunu yapabiliyorum zaten. Ancak ix developerdan ayarlayamadığım için her program yüklediğimde bu ayar değişiyor. Bu nedenle Script istedimki program başlangıcında bu ayarı otomatik kendi yapsın.
Merhabalar,
Öncelikle geç cevap için kusura bakmayın. Talebiniz yurtdışına iletildi. Maalesef o kısımda bir Bug bulunuyormuş. Uygun yeni versiyonda eklenmesi planlandı. İyi çalışmalar...
Öncelikle geç cevap için kusura bakmayın. Talebiniz yurtdışına iletildi. Maalesef o kısımda bir Bug bulunuyormuş. Uygun yeni versiyonda eklenmesi planlandı. İyi çalışmalar...