Merhabalar,
Globals.ZamanAyar.LoadRecipe("20160616") şeklinde önceden girilmiş tarihli kaydı çekebiliyorum Sıkıntı yok!
Ancak böyle bir tarihli kayıt yok ise hata dönmesini sağlamak mümkün müdür?
Şu andaki durumda kayıt varsa getiriyor. Yoksa hiç bir işlem yapmıyor?!... Kaydın olup olmadığından haberimiz olmuyor?!
SQL ile takla attırmaya gerek kalmadan çözüm bulabilir miyiz?...
Kolay gelsin,
Mucip:)
LoadReciepe ile hata dönüşü almak mümkün mü?
Re: LoadReciepe ile hata dönüşü almak mümkün mü?
Merhabalar,
Normalde try-catch yapısı ile olmayan bir reçete ile işlem yapılırsa hata bilgisini alabilirsiniz.
Ama işleminizde daha detaylı sorgulama yapabilmek için SQL ile sorgulama yapabilirsiniz.
Aşağıdaki örnekte recipe de SQL ile bağlantı kurularak yapılmış örneği inceleyebilirsiniz.
İyi Çalışmalar..
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Normalde try-catch yapısı ile olmayan bir reçete ile işlem yapılırsa hata bilgisini alabilirsiniz.
Ama işleminizde daha detaylı sorgulama yapabilmek için SQL ile sorgulama yapabilirsiniz.
Aşağıdaki örnekte recipe de SQL ile bağlantı kurularak yapılmış örneği inceleyebilirsiniz.
İyi Çalışmalar..
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Re: LoadReciepe ile hata dönüşü almak mümkün mü?
Merhabalar,
Denedim. Try-Catch ile hata dönmüyor. Ancak bu gönderdiğiniz örnek ile SQL çalıştırmadan kolaylıkla olabiliyor.
Teşekkürler...
Kolay Gelsin,
Denedim. Try-Catch ile hata dönmüyor. Ancak bu gönderdiğiniz örnek ile SQL çalıştırmadan kolaylıkla olabiliyor.
Teşekkürler...
Kolay Gelsin,