IX versiyon 2.40 için TXE-TXF güncellemesi
IX versiyon 2.40 için TXE-TXF güncellemesi
Merhabalar,
2.40 versiyonu kurdum. "project contains an old target model no longer supported" hatası alıyorum!
Sanırım güncelleme yapmam gerekiyor. Forumda 2.30 için var. 2.40 versiyon için bu güncelleme dosyalarına nasıl ulaşırım?
Kolay gelsin,
Mucip:)
2.40 versiyonu kurdum. "project contains an old target model no longer supported" hatası alıyorum!
Sanırım güncelleme yapmam gerekiyor. Forumda 2.30 için var. 2.40 versiyon için bu güncelleme dosyalarına nasıl ulaşırım?
Kolay gelsin,
Re: IX versiyon 2.40 için TXE-TXF güncellemesi
Merhaba,
Aşağıdaki linkten gerekli güncellemelere ulaşabilirsiniz.
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
Aşağıdaki linkten gerekli güncellemelere ulaşabilirsiniz.
Merhabalar
link yada sayfanız açılmamaktadır, indirebilmek için aktif edebilir misiniz.
kolay gelsin
link yada sayfanız açılmamaktadır, indirebilmek için aktif edebilir misiniz.
kolay gelsin
Merhabalar,
Yazılım güncellendiği için, 2.40 SP1 ve Ek güncelleştirmelere aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.
İyi çalışmalar dileriz.
Yazılım güncellendiği için, 2.40 SP1 ve Ek güncelleştirmelere aşağıdaki linklerden erişebilirsiniz.
İyi çalışmalar dileriz.
Teşekkürler arkadaşım hızlı geri dönüş için, halletim paylaşımınız yardımıyla
iyi çalışmalar..
iyi çalışmalar..
Merhabalar,
Güncel versiyon 2.40 Sp3 versiyonudur. Programınızı 2.40 SP3'e güncelleyebilirsiniz.
Güncel versiyon 2.40 Sp3 versiyonudur. Programınızı 2.40 SP3'e güncelleyebilirsiniz.
-
MUSTAFA3535
2.40 dosyası yok...
Merhaba,
Tekrardan belirttiğimiz gibi güncel versiyon 2.40 SP3'tür. Yazılımınızı ilk linkten yükleyebilirsiniz.
2.40 SP3 panel yazılımı linki: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
2.40 SP3 E-F güncelleştirme dosyası: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
İyi günler.
Tekrardan belirttiğimiz gibi güncel versiyon 2.40 SP3'tür. Yazılımınızı ilk linkten yükleyebilirsiniz.
2.40 SP3 panel yazılımı linki: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
2.40 SP3 E-F güncelleştirme dosyası: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
İyi günler.
[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız] yazdı: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]13 Haz 2018, 10:35Merhabalar,
Kolay gelsin,
Merhaba,
Tekrardan belirttiğimiz gibi güncel versiyon 2.40 SP3'tür. Yazılımınızı ilk linkten yükleyebilirsiniz. Bir altından da ek güncelleştirmeye ulaşabilirsiniz.
2.40 SP3 panel yazılımı linki: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız] ... 40_SP3.rar
2.40 SP3 E-F güncelleştirme dosyası: download/file.php?id=643
İyi günler.
Tekrardan belirttiğimiz gibi güncel versiyon 2.40 SP3'tür. Yazılımınızı ilk linkten yükleyebilirsiniz. Bir altından da ek güncelleştirmeye ulaşabilirsiniz.
2.40 SP3 panel yazılımı linki: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız] ... 40_SP3.rar
2.40 SP3 E-F güncelleştirme dosyası: download/file.php?id=643
İyi günler.
Merhaba,
iX Developper 2.40 SP4 yükeledim ve aynı sorunla karşılaşmaktayım. Bu sürüm için de ilgili gücellemeleri varsa paylaşabilir misiniz?
Kolay gelsin.
iX Developper 2.40 SP4 yükeledim ve aynı sorunla karşılaşmaktayım. Bu sürüm için de ilgili gücellemeleri varsa paylaşabilir misiniz?
Kolay gelsin.
Merhabalar,
Aşağıdaki linkte extensions dosyaları mevcut.
İyi çalışmalar.
Aşağıdaki linkte extensions dosyaları mevcut.
İyi çalışmalar.