ix panele uzaktan erişim?

Operatör Panelleri Paylaşım Platformu
bstdvp

ix panele uzaktan erişim?

Mesaj gönderen bstdvp » 17 Ara 2019, 10:10

Panele uzaktan erişim sağlayıp program yüklemek mümkün mü? Eğer mümkünse bunun için gerekli donanım ve yazılımlar nelerdir? Kullandığı plc fatek plc

Teknik3
Beijer Türkiye
Beijer Türkiye

Re: ix panele uzaktan erişim?

Mesaj gönderen Teknik3 » 17 Ara 2019, 10:52

Merhabalar,

Panele uzaktan program yükleyebilmek için paneli internete çıkıp, interneti sağladığınız modemden 9999 portunu açmanız gerekmektedir.
Daha sonrasında iX developer üzerinden internetinizin dış IP'sini yazarak panele program yüklemesi yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

bstdvp

Mesaj gönderen bstdvp » 15 Oca 2020, 18:42

[Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız] yazdı: [Linkleri görüntülemek için forumumuza üye olmalısınız]
17 Ara 2019, 10:52
Merhabalar,

Panele uzaktan program yükleyebilmek için paneli internete çıkıp, interneti sağladığınız modemden 9999 portunu açmanız gerekmektedir.
Daha sonrasında iX developer üzerinden internetinizin dış IP'sini yazarak panele program yüklemesi yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.
Teşekkürler öncelikle tam anlayamadım. Daha ayrıntılı anlatabilir misiniz? Teknik bir doküman ya da örnek var mı?
Bir de başka bir yolu var mı? Ben uzaktan bağlanarak program atmak istiyorum. Gerekli ek donanıma ihtiyacım var mı?

Teknik2
Beijer Türkiye
Beijer Türkiye

Mesaj gönderen Teknik2 » 16 Oca 2020, 08:52

Merhabalar,
Beijer Remote Access içindeki mantığa göre sadece 9999 portunu modeme yönlendirip internet üzerinden program atabilirsiniz. Port yönlendirme işlemleri fabrikalarda veya işletmelerde IT grubunun işleridir. Eğer port yönlendiremiyorsanız, satis@beijerelektronik.com.tr üzerinden Tosibox VPN cihaz teklifi alabilirsiniz.
İyi çalışmalar.