exter t70 to convert x base 7
-
sipahiyunus
exter t70 to convert x base 7
Merhaha İyi günler.Exter t70 den cektıgım projeyı x base 7 için ix developerde convert etmek ıstıyorum ama symbol hataları alıyorum.Bunu nasıl çözebilirim.İki olmayan sembollerı kendım eklemeye calıstım hala sembol hatası alıyorum nasıl bır yol ızlemem lazım?
-
sipahiyunus
Re: exter t70 to convert x base 7
Sembol hatalarını halletım ve information designer programında compile yapınca hata almıyorum.Fakat ix developerde dönüştürürken böyle bir hata alıyorum sebebi nedir?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
-
sipahiyunus
allen bradley ile haberlesecek ekran ethernet ile pekı ben ayarlardan ethernet clx mi demem lazım micrologic ethernet mi o yüzden hata verıyor olabılır mı
Merhabalar,
Projenizi teknikdestek@beijerelektronik.com.tr 'ye göndermenizi rica ederiz. Gerekli incelemelerden sonra tarafınıza dönüş yapılacaktır.
İyi çalışmalar.
Projenizi teknikdestek@beijerelektronik.com.tr 'ye göndermenizi rica ederiz. Gerekli incelemelerden sonra tarafınıza dönüş yapılacaktır.
İyi çalışmalar.
-
sipahiyunus
teşekkürler tamamdır.
-
sipahiyunus
Attığınız maile gerekli programı gonderdım.İlk olan ojinal ıkıncısı benım convert etmek ıstedıgım projeyıde attım.