Window controls altındaki progress bar hakkında
Window controls altındaki progress bar hakkında
Merhabalar, windows controls altındaki progress bar sadece yatay çalışıyor, object properties altındaki horizontal/vertical parametresi işlemiyor. IX Dev 2.40 sp6, target X2 base 7 V2. Dikey kullanmam gerekiyor.
Re: Window controls altındaki progress bar hakkında
Merhaba,
iX Developer 2.40 SP6, X2 Base 7-V2 panel tipi ile örnek bir proje oluşturup kontrol ettim. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor.
Bu şekilde hala Vertical olarak seçim yapamıyorsanız, Bektas.Yandiates@beijerelectronics.com adresine sorunu mail olarak gönderirseniz yardımcı olmaya çalışabiliriz.
iX Developer 2.40 SP6, X2 Base 7-V2 panel tipi ile örnek bir proje oluşturup kontrol ettim. Herhangi bir sıkıntı görünmüyor.
Bu şekilde hala Vertical olarak seçim yapamıyorsanız, Bektas.Yandiates@beijerelectronics.com adresine sorunu mail olarak gönderirseniz yardımcı olmaya çalışabiliriz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Bektaş Bey, ben Linear meter objesinden bahsetmiyorum, "progress bar" objesinden bahsediyorum, orientation editörde işliyor, fakat simülasyon ve hmi runtime da hep yatay çalışıyor,
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Merhaba,
Progress Bar objesi Windows Controls altındaki objeler kısmında yer aldığı için PC projesinde hem Vertical hem Horzontal olarak çalıştığını görebilirsiniz. Panel projelerinde HMI Controls altındaki objeleri kullanırsanız, objelerin Style ayarlarını kullanabilirsiniz.
Resim_1 'de gözüktüğü gibi Linear Meter objesine bu ayarları yaparsanız, tıpkı Progress Bar gibi bir görünüm elde edebilirsiniz ve panel projenizde Vertical olarak kullanabilirsiniz.
Progress Bar objesi Windows Controls altındaki objeler kısmında yer aldığı için PC projesinde hem Vertical hem Horzontal olarak çalıştığını görebilirsiniz. Panel projelerinde HMI Controls altındaki objeleri kullanırsanız, objelerin Style ayarlarını kullanabilirsiniz.
Resim_1 'de gözüktüğü gibi Linear Meter objesine bu ayarları yaparsanız, tıpkı Progress Bar gibi bir görünüm elde edebilirsiniz ve panel projenizde Vertical olarak kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim Bektaş Bey, spesyalist marka arayüzüne alışmak biraz zaman alıyor generalist markalar kullanımı sonrası :) , keşfetmek zevkli, arayüz kullanıcı dostu, yetinmeyenler için harici objelerin arayüze dahil edilmesi gibi esneklikler hoş, umarım yeni sürümde arayüz etki tepki konforu daha da artar, iyi çalışmalar diliyorum
Rica ederiz, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. İyi çalışmalar.